Garancia vállalás

Az általunk gyártott termékekre a jogszabályok szerint szavatossági kötelezettségünk van, melyben a szavatossági igénnyel 2 éven belül lehet fellépni.

Ezzel szemben minket a név kötelez , nem csak a törvény , az csak irányadó : a következő garanciaidőket vállaljuk:

-műkő termékekre: 10 év
-gránit termékekre: 30 év

Tapasztalataink szerint ennyi idő alatt ki szokott derülni, ha valamilyen öntési- vagy anyaghiba miatt sérül a kitelepített garnitúra vagy egyéb termék.
Minden munkafolyamatot a lehető legnagyobb gondossággal igyekszünk elvégezni, mindezek ellenére -nagy ritkán előfordulhatnakproblémák (mi is Isten gyermekei vagyunk, ezért, hibázhatunk).

Amire sajnos nem áll módunkban szavatossági igényt érvényesíteni!

  • alap jelentősebb süllyedésére  (Általában a nagyon laza talajoknál lehetséges.)
  • bármely szakszerűen telepített termékünkön bekövetkezett mechanikai sérülés esetén ( Könnyen pattannak a sarkak , élek  ezért a gondozáshoz használt szerszámokkal különös óvatossággal szabad a munkát-rendbetételt végezni.)
  • vázák, virágtartók szétfagyásánál
  • festett mécses tartókon jelentkező esetleges festékkopás, lepattogás, üvegrepedés.  (A legtöbb mécses tartóba, “lámpába” nem szabad magas gyertyát, mécsest égetni, inkább a kisebbeket kell előnybe részesíteni.)
  • elemi károkra (földrengés, tűz, vihar, stb.)
  • harmadik személy által okozott károkra

–     természetes felületi kopásra, a mechanikai  vagy kémiai behatás következtében előállott állagsérülésre, állagromlásra

–     valamint a nem rendeltetésszerű használatból keletkezett hibákra

Minden ügyfelünket igyekszünk tájékoztatni a megvásárolt termékek tulajdonságairól, így lehetőség van mindenkinek kiválasztania a számára legalkalmasabb anyagot. Reméljük, hogy termékeinkkel mindenki megelégedését és bizalmát elnyerhetjük!